Hitta rätt på EFFSO Tools

Olika sätt att hitta det du letar efter

Hitta rätt på EFFSO Tools

Det allra mesta av materialet har provats i praktiken, men här finns även modeller av mer teoretiskt intresse. Därför hoppas vi att bredden ska locka såväl yrkesverksamma som studerande, privat näring som offentlig verksamhet, små organisationer som stora. Läs mer om bakgrunden till EFFSO Tools eller läs reflektioner på Bloggen, där du även är välkommen att kommentera och ställa frågor.

Det går att finna artiklar, inlägg och filer på flera sätt. Antingen kan du manövrera dig fram via de tre menyerna ämnesområde, processkategorier eller intresseområde. Eller manövrera dig runt via de olika etiketter som finns på alla sidor. Om du inte vet var du ska börja kan du använda sökrutan. Menyerna är uppbyggda på följande sätt:

Två kvinnor sitter mitt emot varandra i varsin grön fåtölj och har ett möte.

Att använda och referera till materialet

EFFSO AB publicerar löpande innehåll på denna webbplats men tar inget ansvar för riktigheten i informationen eller för eventuella konsekvenser av dess användande. Inga anspråk kan således riktas mot EFFSO AB om tillämpning av innehåll, modeller och metoder är felaktiga eller leder till skada hos användaren.

Vi ser gärna att du använder materialet i ditt dagliga inköpsarbete. Allt innehåll på denna webbplats skyddas av upphovsrättslagen. Referera enligt följande: ”©EFFSO Tools [aktuellt årtal], https://tools.effso.se”

Har du frågor eller synpunkter kontakta oss gärna på tel: 08-440 39 30 eller maila till tools@effso.se.