Om EFFSO

Vi utvecklar inköpsfunktioner

Vi erbjuder rekryteringstjänster nischade enbart mot inköpsområdet, ett konsultnätverk med kvalificerade inköpskonsulter och stöd när det gäller träning och kompetensutveckling. Vi tillhandahåller också kvalificerade konsulttjänster kring e-sourcing- och e-procurementsystem. Vill du kan vi också driva er inköpsfunktion åt er.
Läs mer på vår hemsida

Förståelsen för inköp

Våra tjänster är uppbyggda för att stödja inköpsfunktioner i sin strävan att bli ännu mer högpresterande. Kärnan i dessa tjänster är kunskapen och förståelsen för inköpsprocesser.

Verktyg

I vår verktygslåda som du finner under området Tools, samlar vi verktyg, modeller och metoder för att de skall vara så lättillgängliga som möjligt för de som jobbar med inköp. Vi vill dessutom gärna att de som arbetar med inköp till vardags, medverkar i att utveckla och förbättra våra verktyg, och är därför alltid öppna för diskussioner kring nya spännande metoder och processer. Läs och medverka gärna på Inköpsbloggen.

Kompetens

För att se till att våra kunder hittar de bästa personerna med rätt profiler har EFFSOs rekryteringskonsulter en bakgrund inom inköpsområdet. Det gör att vi förstår hur olika inköpsroller är utformade och därmed kan vi också identifiera lämpliga kandidater. Behöver du rekrytera eller är du intresserad av att byta jobb är du alltid välkommen att kontakta oss!

Dela med dig:
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • email
Skriv ut: Skriv ut:  
  • Ladda ner White paper

  • Verktyg för spendanalys

    Vill Du få kontroll över din inköpsvolym? Behöver Du ett verktyg för spendanalys?
    Spendency